Wersje kompatybilne
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de verduras variadas (apio, zanahoria, puerro, etc.) en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de tomate concentrado
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (perejil, romero, tomillo, etc.)
- 100 g de sal gorda
- 30 g de vino tinto
- 300 g de carne picada de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
Alternatywne przepisy
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14h
Queso cremoso
15h
Queso cremoso con nueces y pan de suero
13 godz. 15 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 Std. 50 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Yogurt natural (Fermentar)
12h 10min
Concentrado de tomate
40 min
Yogur griego en Varoma
13h
Dientes de ajo (Pelar)
5 Min