Urządzenia i Akcesoria
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar½ tsp
-
4 firm white fish fillets, (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )fresh salmon fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )4
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.), divided21 oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic clove1
-
non-stick cooking spray
-
vegetable stock16 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
12 oz mixed vegetables, (e.g. carrots, cauliflower, broccoli), slicedbroccoli florets12 oz
-
frozen green peas16 oz
-
whole milk to taste8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4305.6 mg
Białko
107 g
Kalorie
5076.1 kJ /
1213.2 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Green Power Smoothie Bowl
5 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min