![Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1394839e40fea7e2127bac264cad0179/Derivates/b61d61366a4a647aa4358c7d1ba84ee84cb44c26.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 2 oz soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
fresh salmon fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )
lub 4 firm white fish fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick ) - 21 oz russet potatoes, peeled, cubed (½ in.), divided
- 4 oz onions, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick cooking spray
- 16 oz vegetable stock
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
-
12
oz broccoli florets
lub 12 oz mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli), sliced - 16 oz frozen green peas
- 8 oz whole milk, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Białko
- 107 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 10.1 g
- Sód
- 4305.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4ч. 20 мин.
Mixed Herbs Rice
35min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Lemon Garlic White Rice
35min
Avocado Tuna Salad
5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Asparagus Sauté
15min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Chili Oil Noodles
30min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1ч. 10 мин.
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min