Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1401.4 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Pasta Primavera
50 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min