Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1401.4 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Mini Meatball Breakfast Hash
40 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Kids Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 min
Sardine Sandwich Spread
5 min
Salmon Burger
35 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min