Urządzenia i Akcesoria
Beef Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter1 oz
-
yellow onions quartered4 ½ oz
-
kiwi juiced, (optional)½
-
garlic cloves2
-
24 oz chuck steak, cut in strips (approx. 3 in. x ½ in.)sirloin steak cut in strips (approx. 3 in. x ½ in.)24 oz
-
tomato paste½ oz
-
beef stock paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
white wine2 oz
-
2 tsp cornstarchall-purpose flour2 tsp
-
fresh mushrooms sliced, e.g. white button10 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.5 mg
Białko
38.2 g
Kalorie
2537.9 kJ /
606.6 kcal
Tłuszcz
43.9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Jersey Beef
30 min
Spanish Rice
35 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min