Urządzenia i Akcesoria
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
Spice Rub
-
paprika2 ½ tsp
-
salt2 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
chili powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
tri-tip steak trimmed32 - 40 oz
Creamed Spinach
-
water6 oz
-
fresh spinach divided18 oz
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
cream cheese in pieces4 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ears of corn grilled, to serve (see Tip)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795 mg
Białko
76 g
Kalorie
3071 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thanksgiving Gravy
20 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Creamed Spinach
30 min
Southwest Creamed Corn
25 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min