Tarte flambé alle cipolle
TM5 TM6

Tarte flambé alle cipolle

3.3 (3 oceny)

Składniki

Impasto

  • 250 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di acqua
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 150 g di panna acida
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato

Terminare la preparazione

  • 200 g di cipolla bianca a metà
  • 200 g di cipolla rossa a metà
  • 30 g di erba cipollina fresca, tritata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
407.8 kJ / 98.5 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
13.9 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
0.7 g
Sód
6.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy