Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole

Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di cuori di lattuga a metà
  • 600 g di pere Conference a metà, senza buccia
  • 1 cucchiaio olio di noci
  • 150 g di formaggio erborinato sbriciolato
  • 50 g di nocciole tostate tritate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 460.9 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1369.5 kJ / 327.3 kcal
Tłuszcz 22.1 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...