Wersje kompatybilne
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cuori di lattuga a metà
- 600 g di pere Conference a metà, senza buccia
- 1 cucchiaio olio di noci
- 150 g di formaggio erborinato sbriciolato
- 50 g di nocciole tostate tritate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 460.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1sa
La colomba perfetta
7sa
Crema di zucca sottovuoto
1sa
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1sa 15 dk
Crema al limone con fragole
30 Min
Colomba
9h
Intreccio d'amore
1sa 30 dk
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 dk
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 godz. 45 min
Roastbeef con crema di clementine
45 dk