
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà fritto in pastella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Pastella
-
di acqua100 g
-
di pistilli di zafferano1 pizzico
-
di birra fredda150 g
-
di farina210 - 230 g
-
di olio di oliva1 cucchiaio
-
di sale1 pizzico
Frittura
-
di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)400 - 500 g
-
di olio di oliva300 g
-
di peperone rosso in conserva, a striscioline70 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
280 kcal /
1171 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tapas
10 Przepisów
Włochy
Włochy