Tagliatelle tricolore
TM6 TM5

Tagliatelle tricolore

5.0 (3 oceny)

Składniki

Pasta bianca

  • 150 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 1 uovo
  • 25 g di acqua
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Pasta rossa

  • 150 g di farina tipo 0
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 40 g di concentrato di pomodoro

Pasta verde

  • 200 g di farina tipo 0
  • 50 g di foglie di spinaci freschi
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2519 kJ / 602.1 kcal
Białko
17.9 g
Węglowodany
96.8 g
Tłuszcz
14.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.9 g
Sód
82.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy