Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Summer Rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700 mg
Białko
8 g
Kalorie
957 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 Std. 45 Min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Kimchi
51 Std.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min