Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
beetroots cut in pieces that fit through feeder tube300 g
-
lemon juice15 g
-
olive oil40 g
-
mustard15 g
-
balsamic vinegar25 g
-
whipping cream15 g
-
lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
walnuts coarsely chopped30 g
-
soft goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568.9 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1382.7 kJ /
330.5 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Cassava Cake
1 godz. 20 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min