Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pera tipo bosc, pelada y descorazonada
- 100 g de poro
- 200 g de papa, pelada y en trozos
- 30 g de mantequilla
- 800 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de sal gruesa
- 100 g de almendras fileteadas
- perejil, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Sopa italiana de papa
50min
Crema de hongos con tocino
25 min
Crema de ejote
30min
Crema de calabaza rostizada
1h 50 min
Crema de flor de calabaza
30min
Caldo loco huasteco
1h
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Sopa fría de coliflor
5h
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Crema de cilantro
30min