Terrina alla barbabietola e formaggio di capra

Terrina alla barbabietola e formaggio di capra

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 porzioni

Składniki

  • 500 g di barbabietole cotte pelate (vedere consigli), se necessario a pezzi che entrino nel foro del coperchio dell'Affettatutto
  • 30 g di noci pecan
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco
  • 5 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 2 cucchiai di dragoncello fresco le foglioline
  • 360 g di caprino freddo
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile freddo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale marino
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
  • pane fette sottili, tostate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 570 mg
Białko 12 g
Kalorie 1274 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...