Urządzenia i Akcesoria
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 stuks
Składniki
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
149.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Vegan Caesar saladedressing
40 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Aardappelkoekjes
45 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Amandelmelk
10 min
Thaise burgers
35 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 godz.