Urządzenia i Akcesoria
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 stuks
Składniki
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
149.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Halloween pompoentaart
4 godz.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 godz. 10 min
Hornazo
Brak ocen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min