Urządzenia i Akcesoria
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 stuks
Składniki
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
574.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
587.8 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion-smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Amandelpap
10 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 godz. 10 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Koekjes met chocoladedragees
1 godz.
Speculoospasta
10 min