Burgers van aardappelbeignets en spinazie

Burgers van aardappelbeignets en spinazie

4.7 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 stuks

Składniki

  • vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)
    500 g
  • uien gehalveerd
    170 g
  • eieren
    2
  • fijne havervlokken
    30 g
  • zout
    1 ½ tl
  • gemalen nootmuskaat
    2 snuifjes
  • teentje knoflook
    1
  • diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
    450 g
  • gemalen peper
    3 snuifjes
  • olie
    30 g
  • geklaarde boter
    3 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 574.9 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 587.8 kJ / 140.5 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 14.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...