Urządzenia i Akcesoria
Linzensoep met spinazie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (opcjonalnie)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
18.8 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
10.5 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zoetzure dhal
Brak ocen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Rode bietensap
10 min
Batbout met kaas
30 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min