Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g de noix de cajou
- de l'eau chaude, pour tremper
- 170 g de dattes dénoyautées
- 100 g de noix décortiquées
- 100 g d'huile de noix de coco
- 50 g de jus de citron
- 150 g de lait de coco
-
120
g de sirop d'agave
lub 120 g de sirop d'érable - 200 g de confiture de fraises
- 50 g d'eau
- 100 g de baies mélangées, fraîches,selon vos goûts (par ex. : framboises, mûres ...).
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 10.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boules énergétiques
30 min
Salade de style thaï à la vinaigrette aux arachides (végan, sans gluten)
30 min
Buddha bowl au poulet (TM6)
1h
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50min
Trempette S'mores
Brak ocen
Bouchées citronnées sur croûte sablée aux flocons d'avoine
5h 15 min
Couronne aux légumes rôtis
1h 40 min
Riz brun végétarien
40 Min
Sarrasin aux champignons
25 min
Médaillon végétarien
1 Std. 10 Min
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
Brak ocen
Le Vert éternel (Métrique)
10 min