Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lait de cajou et coco
- 100 g de noix de cajou crues
- 4 dattes dénoyautées
-
30
g de noix de coco râpée, déshydratée, non sucrée
lub 30 g de flocons de noix de coco non sucrée - 2 c. à thé d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
- 155 g de glaçons, au goût
- 995 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 887 kJ / 211 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 76 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie vert (TM6 Metric)
5 min
Lait D'Avoine (Métrique)
1h 10min
Lait de soya (Métrique)
1h 35min
Beurre végane à l'aquafaba
2 godz. 25 min
Vinaigrette au miso à l'érable
5 min
Lait d’amandes (Métrique)
1 godz. 20 min
Lait de cajou (Métrique)
5 min
Lait de chanvre (Métrique)
10min
Lait aux noix (TM6 Metric)
10min
Le Coup d’éclat aux agrumes (Métrique)
5 min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Gruau d'avoine épointée
35min