
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis roses
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de grains de maïs en conserve égouttés
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (jarret, longe, ou côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté pour le service
- 200 g de laitue romaine hachée, pour le service
- citron vert pour le service
- piment d'œil d'oiseau en poudre à ajuster en fonction des goûts, pour le service
- tortillas de maïs pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 497 kcal / 2087 kJ
- Białko
- 31 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Węglowodany
- 16 g