Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oignons marinés
- 150 g d'oignons rouges
- 30 g de jus d'orange
- 25 g de vinaigre blanc
- 2 pincées d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel fin
Sauce habanero
- 5 piments habanero, rôtis sur un comal
- 15 g de jus de citron vert
- ¼ c. à café de sel fin
- 30 g d'eau
Cochinita pibil
- 5 g d'achiote (condiment mexicain)
- 100 g de jus d'orange, fraîchement pressé
- 10 g de vinaigre blanc
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 5 grains de poivre noir
- 370 g de longe de porc, en morceaux de taille moyenne
- 15 g de beurre
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 100 g d'eau
Panuchos
- 200 g d'haricots frits, en conserve
- 10 tortillas de maïs
- du citron vert coupé en quartiers
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 886 kJ / 211 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Satay de poulet avec sauce aux cacahuètes (Hestan Cue™)
2 Std. 30 Min
Pico De Gallo
15 Min
Sauce barbecue chinoise
30min
Pico De Gallo
15 Min
Röstis de légumes racines (TM6)
50min
Burger de bahn mi à la vapeur et pickles de carotte
45min
Ragoût de fruits de mer
1 godz. 5 min
Biscuits au fromage avec du vin
30min
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10 Min
Liqueur aux herbes
169u.
Flatbread de seigle
Brak ocen
Cheesecake glacé
3 Std.