Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
TM6 TM5

Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

4.4 (930 ocen)

Składniki

  • 100 g kaszy jaglanej
  • 800 g mleka
  • 20 g cukru
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
  • 20 g czekolady deserowej, pokrojonej na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1371 kJ / 327.7 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
42.1 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
3.2 g
Sód
107.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy