Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

4.5 998 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje

Składniki

  • 100 g kaszy jaglanej
  • 800 g mleka
  • 20 g cukru
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 40 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
  • 20 g czekolady deserowej pokrojonej na kawałki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 327.7 kcal / 1371 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 42.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 107.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...