
Urządzenia i Akcesoria
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
kaszy jaglanej100 g
-
mleka800 g
-
cukru20 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)40 g
-
czekolady deserowej pokrojonej na kawałki20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
327.7 kcal /
1371 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
42.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
107.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE UCZNIA III
10 Przepisów
Polska
Polska