Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)

4.4 980 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje

Składniki

  • kaszy jaglanej
    100 g
  • mleka
    800 g
  • cukru
    20 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
  • kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)
    40 g
  • czekolady deserowej pokrojonej na kawałki
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 327.7 kcal / 1371 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 42.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 107.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...