
Urządzenia i Akcesoria
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
kaszy jaglanej100 g
-
mleka800 g
-
cukru20 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówka)40 g
-
czekolady deserowej pokrojonej na kawałki20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
327.7 kcal /
1371 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
42.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
107.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE UCZNIA III
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 min
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 min
Warstwowy deser jaglany à la szarlotka
35 min
Płatki ryżowe na mleku z owocami; Sos czekoladowy
15 min
Kasza manna; Śmietanowy sos truskawkowy
20 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55 min
Pudding czekoladowy z chia
20 min
Kakaowa owsianka z nasionami chia i masłem orzechowym
20 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min