Urządzenia i Akcesoria
Kisiel jabłkowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
20 g skrobi ziemniaczanej
-
290 g wody
-
150 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
1 szczypta cynamonu, mielonego (opcjonalnie)
-
2 czubate łyżeczki cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
9.8 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
412.6 kJ /
98.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Chłodnik arbuzowy
1 godz. 15 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 godz. 5 min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM6, TM7)
35 min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 min
Kawa po meksykańsku (Café de Olla)
30 min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 min
Napar jabłkowy
40 min
Kisiel cytrynowy
10 min
Zdrowy kisiel śliwkowy
10 min
Kisiel
10 min
Budyń malinowy
10 min