Urządzenia i Akcesoria
Gevulde kroketten
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 14 porties
Sód
16858.1 mg
Białko
370.4 g
Kalorie
26656 kJ /
6370.9 kcal
Tłuszcz
443.8 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
199.1 g
Węglowodany
227.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picknick
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Smoothie trio
10 min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Sushi donuts
50 min
Profiteroles
2 godz.
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Kip met citroen
50 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Brak ocen