Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 45 - 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 œufs
- 50 g de farine de blé
- 125 g de pépites de chocolat
- 60 g de cerneaux de noix, grossièrement hachés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 944.2 kJ / 225.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 35.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25min
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Crème dessert au chocolat
25min
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Minichaussons aux framboises
Keine Bewertungen
Scones aux myrtilles
35min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40min
Cookie géant aux 3 chocolats
30min