Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 45 - 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 œufs
- 50 g de farine de blé
- 125 g de pépites de chocolat
- 60 g de cerneaux de noix, grossièrement hachés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 944.2 kJ / 225.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 35.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits au citron
55 min
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1h 30min
Moelleux citron-myrtille
1h 5 min
Os en chocolat
1h 45 min
Riz cantonais
30 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Tarte chocolat-cacahuète
1h 30min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3 Std. 55 Min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Donuts marbré
30 min
Barres de céréales au chocolat
1h