Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 280 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 70 g de agua fría
Relleno
- 200 g de queso emmental en trozos
- 200 g de jamón cocido en lonchas o trozos
- 200 g de nata para cocinar
- 3 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 yema de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2397 kJ / 574 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas de pollo pizzaiola con puré de patata
1u.
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Rollo de carne crujiente
1u.
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Quiche esponjosa de queso
1u.
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Rollo de salami
1h 30 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2u.
Nidos de huevo al horno
4h
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Quiche integral de pavo, tomate y queso
1u.
Empanadillas de maíz y beicon
2h 30min