Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de boletus deshidratados
- 200 g de agua
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 20 g de miel
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 673 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 318 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado bombón de tahini
14u.
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 Min
Sorbete de cebada especiado
6h 25min
Gin de mora y enebro
25min
Helado de caramelo salado
14u.
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4u.
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35min
Karachi halwa (Delicias indias) - India
2 Std. 40 Min
Helado de queso cremoso
4 Std. 45 Min
Sirope de frambuesas
1 Std. 25 Min
Helado de manzana y menta
8h 20min
Crema de castañas con vainilla
1小时