Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Choux al eneldo
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos (de 50-60 g)
- 2 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas)
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de semillas de sésamo
Relleno
- 50 g de alcaparras
- 200 g de trucha ahumada en trozos
- 250 g de queso cremoso
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 445 kJ / 106 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 178.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Calzone de sobrasada y queso
1h
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Terrina de verano
24h 20min
Panecillos de cerveza con queso cheddar
2 godz.
Turrón de brie
2 Std. 15 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 godz.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1h
Fondue en pan de payés
1h 15min