Torta ubriaca al vino rosso
TM6 TM5 TM31

Torta ubriaca al vino rosso

4.7 (165 ocen)

Składniki

  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • 200 g di burro a pezzi
  • 100 g di vino rosso
  • 60 g di cacao amaro in polvere
  • 4 uova
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1587.4 kJ / 379.4 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
38.4 g
Tłuszcz
23.4 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Błonnik
2.9 g
Sód
87.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy