![Panini al vapore e bevanda a base di soia Panini al vapore e bevanda a base di soia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d2034e2-2d7e-406c-9119-f50a229e475b/Derivates/0a0686a9-57fd-4194-ac9e-16f82b930e6e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 240 g di acqua
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di zucchero a velo
- 500 g di farina tipo 00
- ¼ di cucchiaino di sale
Bevanda a base di soia
- 1250 g di acqua
- 200 g di fagioli di soia (peso dopo l'ammollo, vedere consigli)
- ½ cucchiaino di olio neutro
- 50 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 111.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo do caco
3 Std. 30 Min
Focaccine nere
4h
Muffin sacher al Varoma
30 Min
Insalata di noodles e verdure alla vietnamita (TM6)
40 Min
Pancakes salati alle carote con mousse alle erbe aromatiche
45 Min
Ramen giapponese (TM6)
5 godz.
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Focaccia morbida
4h
Dorayaki con crema di fagioli azuki
13 Std.
Ravioli cinesi
1 Std.
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min