越式香茅猪肉

越式香茅猪肉

4.5 21 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 猪肩肉片 切条
    300 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 食油
    20 克
  • 蒜瓣 拍碎
    2 个
  • 新鲜香茅 切成薄片
    1 支
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 鱼露
    1 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 青柠 只取汁
    1 粒
  • 指天椒 (opcjonalnie) ,切片
    1 条

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 893 mg
Białko 18 g
Kalorie 1092 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...