Urządzenia i Akcesoria
越式香茅猪肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
猪肩肉片 切条300 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
食油20 克
-
蒜瓣 拍碎2 个
-
新鲜香茅 切成薄片1 支
-
水1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
鱼露1 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
指天椒 (opcjonalnie) ,切片1 条
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
893 mg
Białko
18 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲高温精选
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy