
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 g brzoskwiń, bez pestek, przekrojonych na pół
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 Min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 Min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 Min