Pains pogaca turcs

Pains pogaca turcs

3.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 portions

Składniki

  • 50 g de beurre en morceaux
  • 100 g d'eau minérale
  • 100 g de lait
  • 25 g d'huile neutre
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 247 kcal / 1036 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...