
Wersje kompatybilne
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de lait
- 1 c. à café bombée de levure boulangère sèche
- 220 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel en morceaux
La garniture
- 50 g d'oignons nouveaux
- ½ bouquet de menthe fraîche équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté
- ½ bouquet de persil frais équeuté
- 400 g de feta coupée en cubes
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 295 kcal / 1245 kJ
- Białko
- 12 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 26 g