Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de gelée d'herbe en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 145 g de sucre en poudre
- 200 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 618.8 kJ / 146 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 6.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Laitue râpée
10 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8h 5min
Panucho de cochinita pibil
Pas d’évaluation
Biscuits au caramel au sel de mer (métrique)
24 godz. 50 min
Margarita ananas menthe
10 min
Ginger fizz
10 min
Glace au jogourt et à la mangue
Pas d’évaluation
Bloody Mary
5 min
Manhattan
5 min
Roulés de crêpe au chocolat
1h