Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de gelée d'herbe en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 145 g de sucre en poudre
- 200 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 618.8 kJ / 146 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 6.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25min
Smoothie tropical aux fruits et à l'aloès
Brak ocen
Nouilles à ramen
1h
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Glace betterave et chèvre avec crackers
Brak ocen
Oiseaux de galettes de semoule sucrée
40min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Brak ocen
Milk-shake meringué
10min
Smoothie bowl aux baies et aux mûres
10min
Pain aux bananes sans gluten
1h
Chocolat hot brandy
15 min