Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

剝皮辣椒雞腿捲
TM6

剝皮辣椒雞腿捲

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1700 克 水
  • 2 片 去骨雞腿排
  • 2 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 米酒
  • 4 條 剝皮辣椒
  • 6 片 薑 ,切薄片
  • 4 - 6 朵 乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬
  • 2 根 青蔥 ,只取蔥白
  • 冰水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
963.9 kJ / 230.6 kcal
Białko
21.6 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
14.2 g
Tłuszcz nasycony
115 g
Błonnik
1.7 g
Sód
559.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy