Urządzenia i Akcesoria
剝皮辣椒雞腿捲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
水1700 克
-
去骨雞腿排2 片
-
鹽 依個人口味調整2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
剝皮辣椒4 條
-
薑 切薄片6 片
-
乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬4 - 6 朵
-
青蔥 只取蔥白2 根
-
冰水
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
559.9 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.6 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
115 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan