Urządzenia i Akcesoria
舒肥牛小排
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
4 人份
Składniki
-
米酒50 克
-
醬油75 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
糖30 克
-
蒜頭20 克
-
紅辣椒 (大型) 切段,約4公分1 支
-
牛小排 去骨,厚切約4公分300 克
-
乾月桂葉1 片
-
白胡椒粒1 茶匙
-
水1700 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
441.7 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
1085.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
52.6 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan