Urządzenia i Akcesoria
舒肥嘴邊肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
米酒30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
花椒粒¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
豬頰肉300 克
-
薑 (opcjonalnie) 切片5 克
-
青蔥 切段,約8公分1 支
-
水1800 克
-
蒜頭10 克
-
醬油膏25 克
-
味醂10 克
-
香油 少許
-
薑 (opcjonalnie) 切絲25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
2261.8 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
2742.2 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan