Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů tresky
- 10 gramů oleje, plus extra na potření
- 1 čajová lžička soli, plus extra navíc
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 1 citrón
- 50 gramů cibule, na půl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 500 gramů vody
- 1 bobkový list, sušený
- 250 gramů krupek
- 200 gramů červené řepy, vařené, na kostky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 668 kJ / 160 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květákové placičky se sýrem a bylinkami
30 min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 Min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1h 15min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Zámecké rizoto
35 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Gratinovaný květák
55 min