Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sušeného zeleného hrachu
- 50 gramů bílých fazolí
- 50 gramů čočky
- 50 gramů krup
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 90 gramů kořenové petržele, na kousky
- 140 gramů celeru, na kousky
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1000 gramů vody
- 2 polévkové lžíce majoránky, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový guláš s klobásou
11h 25 min.
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Kroupový salát s rajčaty
45 Min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 Min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 Min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Hrstková polévka
10sa 40 dk