Bagels américains

Bagels américains

3.8 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • 230 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 20 g d'huile d'olive
  • 400 g de farine T65, et un peu pour le plan de travail
  • 30 g de sucre en poudre
  • 49 g de sel et 1 pincée
  • 300 g d'eau
  • 20 g de fécule de pomme de terre
  • 20 g de cassonade
  • 1 œuf battu
  • 20 g de graines de pavot
  • 20 g de graines de sésame

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 308 kcal / 1302 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...