Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de beurre, en morceaux
- 100 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
- 400 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 80 g de sucre en poudre
- 5 g d'extrait naturel de vanille
- 2 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1623 kJ / 387.9 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 255.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25min
Mojito black & white
10min
Soupe canadienne
40min
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17h 15min
Pastillas au lait
1h 35min
Plateau de douceurs salées pour maman
30min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Boreks au fromage
35min
Porridge au yaourt et aux fruits rouges
10min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10min