Urządzenia i Akcesoria
Dille en feta flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 stuks
Składniki
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heerlijke flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Haver horchata
Brak ocen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 godz. 30 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Skelethoofden
5 godz.
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Snelle brownie
25 min
Chocolade Moelleux
15 min