Urządzenia i Akcesoria
Roze roerei
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porties
Składniki
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
620.1 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1857.5 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Iers sodabrood
Brak ocen
Koken van speltgraan
Brak ocen
Popeye's power bowl met bramen
Brak ocen
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min