Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de farine de blé complet T 110
- 200 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 5 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4115 kJ / 972 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 192 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette viennoise
2j 30 menit
Pain de mie moelleux
4h 15min
Ketchup maison
1h 10min
Pain blanc en cocotte
3hod. 15min
Pain complet vapeur
4h
Pain express au sésame
1h 15min
Gressins italiens
1u. 55min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Wraps au jambon et au fromage
1hod. 30min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Pains à burgers américains
3hod. 15min