Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner aux speculoos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
200 g de biscuits speculoos
-
120 - 140 g de lait concentré non sucré (quantité à ajuster selon la consistance souhaitée)
-
15 g de miel d'acacia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1256 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan à la noix de coco
1 godz. 15 min
Pâte de pistaches
20 min
ATELIER menu 2
1 godz.
Crème dessert à la chicorée
15 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Glace à la violette
12 godz.
Coulants au chocolat cœur pistache
24 godz.
Natilla (crème dessert à la cannelle)
15 min
Flan sans pâte
6 godz.
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Crème dessert au chocolat
25 min