Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de biscuits speculoos
- 120 - 140 g de lait concentré non sucré (quantité à ajuster selon la consistance souhaitée)
- 15 g de miel d'acacia
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1256 kJ / 299 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Sirop apaisant au miel et au safran
1h
ATELIER menu 2
1h
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Chocolat liégeois
4h 30 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7h
Jus de pommes
20 min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Mousse de café
5 Min
Cheesecake aux speculoos
1h