Pain sans gluten au sésame et au kasha

Pain sans gluten au sésame et au kasha

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • 100 g de lait
  • 200 g d'eau minérale
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 1 c. à soupe de miel
  • 120 g de farine de riz
  • 120 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de sarrasin
  • 40 g de fécule de pomme de terre
  • 10 g de sel
  • 4 c. à soupe de graines de sésame
  • 2 c. à soupe bombées de graines de kasha (sarrasin grillé)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1110.8 kcal / 4647.5 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 239.2 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 3949.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...