Urządzenia i Akcesoria
Chana Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered50 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
130 g dried chickpeas, soaked overnight, then boiled for 45 minutes until tendercooked chickpeas (drained weight)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garam masala½ tsp
-
lemon juice½ Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
995.1 mg
Białko
33.4 g
Kalorie
2924.7 kJ /
699 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
21.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
107.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Palak Paneer
45 min
Coconut Dhal
20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Paneer Makhani
1 godz.
Chhole (chickpea curry)
35 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Vegetable Biryani
50 min