Urządzenia i Akcesoria
芒果酸奶布丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 人份
Składniki
自制酪乳
-
牛奶220 克
-
柠檬汁20 克
制作布丁
-
熟芒果 去皮去核切块200 克
-
稀奶油440 克
-
香草豆荚 横向剖开1 支
-
蜂蜜70 克
-
盐¼ 茶匙
-
吉利丁粉1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.8 g
Kalorie
697.8 kJ /
166.8 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
最爱芒果
10 Przepisów
Chiny
Chiny