Urządzenia i Akcesoria
油焖笋(高温版)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
笋 切滚刀块,提前汆水沥干350 克
-
生抽10 克
-
老抽10 克
-
冰糖25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
521.7 kJ /
124.7 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
13.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味蔬食
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny