油焖笋(高温版)

油焖笋(高温版)

4.5 77 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切滚刀块,提前汆水沥干
    350 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    10 克
  • 冰糖
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 521.7 kJ / 124.7 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...