Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.5 kJ / 161 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1008 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 godz. 40 min
LEAB - A
1 Std.
Pêches vapeur
20 Min
Œufs de couleur rouge-marron
55 min
Court-bouillon
25 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Moules au citron
40min
Soupe de moules au curry
45min
Moules sauce Alfredo
45min
Moules au curry
40min
Moules marinières
30min
Moules à la crème et au vin blanc
45min